Zdravě s Nutrifree

P5030024

Přinášíme vám souhrn recenze známé blogerky Kristiny Čechové, která se nejen zabývá fitness, ale také ráda vaří, píše recepty a hlavně zkouší nové produkty.

„Výrobky Nutrifree jsou bez lepku, bez pšeničného škrobu, bez konzervantů a některé jsou také bez vajec, bez mléka a bez sóji. Složením jsou zkrátka dokonalé :-) „

„Mně osobně se jejich výrobky zalíbily už jen na pohled. Mají atraktivní obaly a jejich produkty, které nabízejí, jsou originální a vymykají se tomu, co prozatím na trhu je. Minimálně to tak vnímám já.“

 P5030028

"Jako první jsem ochutnávala tyto Celozrnné tyčinky s hrubou solí. V balení je jich daleko více, než vidíte na obrázku, to jen moje pusa to nedokázala vydržet a chodil ochutnávat před samotným focením i synek :-) Jsou připravované na extra panenském olivovém oleji a z kukuřičné mouky. Sice byly trochu tvrdší, než jak je znám, ale chuťově zase předčily moje očekávání."

P5030030

"Jako druhé přišly na řadu piškoty. Můj syn je miluje, já osobně je nevyhledávám, ale sním je. Ovšem tohle - to mne naprosto ohromilo. Tomu já osobně říkám piškoty. Když jsem balení otevřela, dýchla na mne čerstvost. Doslova. Voněly po citronu, po vanilce, jako by je někdo zrovna vytáhl z trouby. Byly krásně měkoučké, nadýchané, jako peřinka."

P5050045

"Nejsou sice veganské, ale určitě se vejci na nich nešetřilo. Obsahují 50% vajec a jsou vyrobeny z kukuřičného škrobu a rýžové mouky. Nemusím říkat, že jsou skvělé pro přípravu tiramisu, pokud máte rádi. Já neodolala a vyzkoušela je se zakysanou smetanou. Byla to lahůdka nejvyššího kalibru :-)"

P5030031

"A tohle jsou už čokoládové kapky s čoko lupínky. Já měla malé balení vhodné na cesty, bylo jich tam vážně jen pár, ale dle stránek vidím, že se vyrábí i velké 400 g balení. Chuťově jsou fantastické, samá čokoláda a přitom nejsou nijak zbytečně přeslazené. Jsou křehké, rozpadají se na jazyku vyloženě. Kdybych je měla k něčemu přirovnat, tak asi k čokoládovým věnečkům, které znáte z obchodu a přitom bych i poznamenala, že jsou si chuťově tak vzdáleny. Vyrobeny jsou hlavně z rýžové mouky, Pokud budete objednávat, určitě vezměte velké balení, vyplatí se ;-)"

P5080009

"Kdybych měla rozdávat hvězdičky za spokojenost, tak tohle pečivo - Multicereální housky Michetta - by dostaly tak 10 hvězdiček z 5 :-D Byly úplně fantastické. Já se vážně děsně bála toho, co vytáhnu z balení a co z toho vyleze po osmi minutách v troubě. Bála jsem se, že se za tu doporučovanou dobu spálí a nebudou jedlé, ale víte co? Byly úplně přesně akorát a já je snědla na posezení s domácí lučinou."

P5080011

"Pečivo obsahuje tři druhy mouky - kukuřičnou, rýžovou, pohankovou, samozřejmostí je olivový olej, lněná a slunečnicová semínka a další. Tyto dopekácí housky vás nadchnou. Věřte mi. Zůstávají dlouho křupavé, dlouho jako čerstvé. Jak jsem se dozvěděla, jsou poslední novinkou řady Pekařství Nutrifree."

P5200010

"A na úplný závěr jsem testovala tento chlebík. S pečením chleba mám už své zkušenosti, ale nikdy jsem nepracovala s hotovou směsí a navíc bezlepkovou moukou, ve veganské variantě. Nevím, jak se taková směs či mouka chová, nebo co od ní čekat. Jediné, co k výrobě chleba musíte koupit sami, je droždí, olej a sůl. Podle návodu připravíte, necháte kynout a upečete. Klasicky v troubě."

P5200004

"Nevím, zda se mi povedl či nikoli, ale první den byl naprosto úchvatný. Baštili jsme jej s přítelem s máslem po kusech, měkký jak peřinka, nadýchaný a úplně se vymykal chuťově takovému chlebu, jaký normálně známe. Překvapil nás. A pocítila jsem to i v zažívání, že je něco jinak."

A jaké je celkové hodnocení blogerky Kristiny Čechové?

" Jak už jde asi poznat, byla jsem s výrobky opravdu velmi spokojená. Výrobky jsou chuťově vynikající a vyvrací stále slyšitelné dogma, že zdravé není chutné."

*My děkujeme Kristině za skvělé hodnocení a věříme, že bude chutnat i vám!*

 Zdroj: http://www.kristinacechova.cz/2016/05/zdrave-s-nutrifree.html

Nutrifree.cz

Tenesito s.r.o. je mladá, úspěšná společnost zabývající se distribucí italských bezlepkových potravin. 

Společnost přinesla na trh s bezlepkovými potravinami mnoho novinek a širokou nabídku pečiva, pekařských výrobků, mouk, těstovin, sušenek a mnoho dalších specialit.

Řekli o nás

  • Zuzana O.

    Mouky Nutrifree jsou nejlepší pro mé potřeby. Ať už peču chléb, koláč, nebo dort, s moukami Nutrifree dosahuji nejlepších výsledků a chutě ze všech mnou zkoušených značek.

  • 1

Kontakt

  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 +420 775 199 197
  Plzeňská 157/98, 150 00 Praha 5

Sledujte nás