Přirozeně bezlepková mouka Quinoa

photo 2016 03 14 09 59 16

Nově si můžete zakoupit ve vybraných obchodech oblíbenou mouku Quinoa od značky Nutrifree, která spadá do skupiny superpotravin.

Co přesně označení „superpotraviny“ neboli „superfoods“ znamenají?
Jedná o potraviny, které jsou bohaté na vitamíny, minerální prvky, stopové prvky, aminokyseliny, enzymy, vlákninu, antioxidanty a další složky. Jsou doplněním a obohacením jídelníčků pro ty, kteří chtějí žít zdravě. Většina superpotravin pochází z exotických krajin a právě náročné podmínky, jako např. pouště, tropické pralesy nebo nadmořská výška, donutily plodiny zadržovat v sobě co možná nejvíce důležitých látek, aby v takovém prostředí mohly vůbec přežít.

Quinoa vyniká vysokým obsahem bílkovin a má výjimečný aminokyselinový profil. Je bohatá na Omega-3 mastné kyseliny. Díky vysokému podílu hořčíku a vitamínu B2, prospívá lidem trpícím migrénami a jako potravina s velmi vysokým obsahem vlákniny napomáhá při snižování krevního tlaku, kardiovaskulárních onemocněních, rakovině tlustého střeva a při diabetu. 
Je nejen vhodná pro sportovce, seniory, těhotné a kojící ženy, ale také právě pro celiaky, vegetariány a vegany.

Kde všude mouku Quinoa využijete?
Mouku Quinoa použijete všude tam, kde normálně při vaření nebo pečení používáte bezlepkovou mouku. Mouka Quinoa slouží nejen k zahuštění omáček a polévek, ale také při pečení bezlepkového pečiva a sladkých koláčů. Výrazně tak zvýšíte nutriční přínos pokrmu.

 

 

Nutrifree.cz

Tenesito s.r.o. je mladá, úspěšná společnost zabývající se distribucí italských bezlepkových potravin. 

Společnost přinesla na trh s bezlepkovými potravinami mnoho novinek a širokou nabídku pečiva, pekařských výrobků, mouk, těstovin, sušenek a mnoho dalších specialit.

Řekli o nás

  • Zuzana O.

    Mouky Nutrifree jsou nejlepší pro mé potřeby. Ať už peču chléb, koláč, nebo dort, s moukami Nutrifree dosahuji nejlepších výsledků a chutě ze všech mnou zkoušených značek.

  • 1

Kontakt

  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 +420 775 199 197
  Plzeňská 157/98, 150 00 Praha 5

Sledujte nás