Jahodový koláč (Torta di fragole)

nonglutine1

Za recept na vláčný jahodový koláč děkujeme Kristýně z Non Glutine. Vyzkoušejte ho i Vy!

 Ingredience:

- 2 vejce
- 200g cukru krystal
- kůra z jednoho citronu
- 100g plnotučného tvarohu
- 125g jahodového jogurtu 
- 50ml slunečnicového oleje
- lžíce prášku do pečiva 
- 250g směsi na koláče Nutrifree (Mix per Dolci)
- jahody
- moučkový cukr

Postup:

Nejprve vyšleháme vajíčka s cukrem do světlé pěny. Přidáme kůru, tvaroh, jogurt a olej. Potom postupně přidáme mouku a prášek do pečiva. Formu si vyložíme pečícím papírem. Těsto nalejeme do formy a poskládáme na něj nakrájené jahody podle chuti, ale něco kolem 150g. Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 40 min. Podle trouby. Po upečení posypeme moučkovým cukrem.

nonglutine2

Zdroj: IG @nonglutine

Nutrifree.cz

Tenesito s.r.o. je mladá, úspěšná společnost zabývající se distribucí italských bezlepkových potravin. 

Společnost přinesla na trh s bezlepkovými potravinami mnoho novinek a širokou nabídku pečiva, pekařských výrobků, mouk, těstovin, sušenek a mnoho dalších specialit.

Řekli o nás

  • Zuzana O.

    Mouky Nutrifree jsou nejlepší pro mé potřeby. Ať už peču chléb, koláč, nebo dort, s moukami Nutrifree dosahuji nejlepších výsledků a chutě ze všech mnou zkoušených značek.

  • 1

Kontakt

  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 +420 775 199 197
  Plzeňská 157/98, 150 00 Praha 5

Sledujte nás