8373
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva v praktickém ekonomickém 15 kg balení.
Postup přípravy bezlepkového pečiva:
Ingredience: 500g směsi na pečivo, 380/400ml vody, 15g čerstvého droždí, 5g jemné soli, 20g extra panenského olivového oleje.
Rozpusťte droždí ve vlažné vodě. Nasypte mouku do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí. Přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte, dokud nezískáte homogenní těsto. Vytvarujte do tvaru koule a nechte vykynout po dobu 1,5 hodiny při pokojové teplotě. Vezměte těsto, na ruku si dejte trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku. Umístěte chleba na pečící papír na plech a nechte kynout dalších 20 minut.
Pečeme v předehřáté troubě na 180-200 ° C po dobu 30-40 minut. Po vyjmutí z trouby ponechte chleba před podáváním vychladnout.