Recenze: Sušenky Frollini

DSCN2421

Jaké má nejraději sušenky blogerka a autorka knihy Zdrave, hravě, bezlepkově, Karla Pelikánová? 

 "Sušenky milují nejen děti, ale i dospělí. Já jsem si je jako malá hrozně ráda namáčela do hrnku s mlékem nebo kakaem a upřímně řečeno to občas dělám i teď. Ale zatímco klasických sušenek je v obchodech na výběr nespočet (polomáčené, věnečky, máslové, kokosky, s krémem, a tak bych mohla pokračovat do nekonečna), v sortimentu bezlepkových jich stále tolik na výběr není anebo nechutnají tak, jak byste si představovali."

"Za tu dobu, co musím držet bezlepkovou dietu, což jsou téměř tři roky, jsem bezlepkových sušenek od různých výrobců ochutnala mnoho. Některé mi chutnaly více, nad jinými jsem spíše ohrnula nos.

Do jedněch sušenek jsem se ale zamilovala hned po prvním soustu. Jsou to sušenky Frollini od společnosti Nutrifree. V nabídce mají několik druhů."

12304490 1091216280910819 6804499744682183052 o

"Frollini s kousky čokolády – mají lahodnou a jemnou chuť a obsahují kousíčky čokolády, které se doslova rozplývají na jazyku. Chutnají stejně skvěle jako klasické balené americké cookies sušenky s čokoládou."

AEC039

"Frollini klasik – pokud si potrpíte na smetanové sušenky a máslovky, sáhněte po téhle “obyč” variantě."

AEC038

"Frollini celozrnné – jsou tou pravou volbou pro ty, kteří chtějí mlsat zdravěji. Obsahují rýžovou mouku, kukuřičné vločky, pohanku a hnědý cukr. Mně osobně nejvíce chutnají namazané arašídovým máslem."

AEC041

"Frollini bez kvasnic – i když droždí obsahuje vitaminy řady B, ne všem lidem jeho konzumace dělá dobře a dokonce na něj mohou mít, podobně jako na lepek, alergii. Patříte-li mezi ně, jsou pro vás tyto sušenky jako dělané."

8530

"Frollini mini – smetanová verze sušenek v praktickém mini balení, které strčíte do kabelky nebo batůžku. Sladkou svačinku tak můžete mít stále po ruce."

AEC030PR

Zdroj: Karla Pelikánová / slecnabezlepkova.cz

Nutrifree.cz

Tenesito s.r.o. je mladá, úspěšná společnost zabývající se distribucí italských bezlepkových potravin. 

Společnost přinesla na trh s bezlepkovými potravinami mnoho novinek a širokou nabídku pečiva, pekařských výrobků, mouk, těstovin, sušenek a mnoho dalších specialit.

Řekli o nás

  • Zuzana O.

    Mouky Nutrifree jsou nejlepší pro mé potřeby. Ať už peču chléb, koláč, nebo dort, s moukami Nutrifree dosahuji nejlepších výsledků a chutě ze všech mnou zkoušených značek.

  • 1

Kontakt

  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 +420 775 199 197
  Plzeňská 157/98, 150 00 Praha 5

Sledujte nás